Κατηγορίες

Εταιρικό Προφίλ

H εταιρία μας δραστηριοποιείτε στον χώρο από το 1999. Η πολύχρονη εμπειρία μας καθώς και η υποστήριξη και ικανοποίηση των συνεργατών και πελατών μας είναι η φιλοσοφία μας.Στην γκάμα των προιόντων μας θα βρείτε προιόντα εγκεκριμένα από  μεγάλους οίκους  όπως η WESTFALIA , BOSAL και ARAGON.

Με πάνω από 10.000.000 κοτσαδόρους να έχουν βγεί από την παραγωγή,για αυτοκίνητα και μικρά φορτηγά, η WESTFALIA είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές κοτσαδόρων στον κόσμο.
Με ομάδα 30 έμπειρων μηχανικών που αναπτύσσει και κατασκευάζει σε συνεργασία με την αυτοκινητοβιομηχανία τους κοτσαδόρους.
Η WESTFALIA μπορεί να εγγυηθεί την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της καθώς και την γρήγορη και εύκολη εφαρμογή τους, εξοικονομώντας κόστος και χρόνο τοποθέτησης
Οι παραπάνω εταιρίες εφαρμόζουν σύστήμα ελέγχου και πιστοποίησης της παραγωγής της, προκειμένου οι πελάτες της να είναι απόλυτα ευχαριστημένοι, βασισμένο στις υψηλότερες και αυστηρότερες προδιαγραφές παγκοσμίως (ISO/TS 16949:2002 σε συνάρτηση με: DINENISO 9001:2000) και των Γερμανικών και Ευρωπαϊκών οδηγιών σύμφωνα με DINENISO 14001:1996.  Αποστολή όλων αυτών είναι να ικανοποιηθούν όλες οι απαιτήσεις των πελατών μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ 910/6.11.95 και με την οδηγία 94/20 EC σε όλα τα αυτοκίνητα που τοποθετούνται κοτσαδόροι, αυτοί οι κοτσαδόροι θα πρέπει απαραιτήτως να έχουν έγκριση τύπου.
Η γκάμα των προϊόντων μας καλύπτουν 700 διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων σε αποσπώμενους και σε αφαιρούμενους με κλειδαριά κοτσαδόρους.
 
Στον τομέα των μπαγκαζιέρων καλύπτουμε από την πιο μικρή μπαγκαζιέρα (500 Kgr) έως την πιο μεγάλη (3 tn) σε διάφορες διαστάσεις καθώς και σε τρέιλερ μεταφοράς αυτοκινήτου, moto, μεταφοράς αλόγων και άλλων πολλών ειδών.Οι μπαγκαζιέρες διατίθενται σε διάφορους τύπους , με γαλβανιζέ λαμαρίνα, με ξύλο και με αλουμίνιο και είναι κατασκευασμένες με τις αυστηρότερες προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Για οποιαδήποτε πληροφορία, απορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε πολύ να μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο,
 
210 2827277
 
όπου οι εξειδικευμένοι μας άνθρωποι θα σας δώσουν τη σωστή λύση
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
Όχι μόνο ανάμεσα στο αυτοκίνητό σας και το τρέϊλερ,αλλά και ανάμεσα σε σας και την εταιρεία μας.
Τα προιόντα μας είναι από τα λίγα που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά με εγκριση τύπου και προδιαγραφές.
Όλα τα προϊόντα μας διακινούνται σε οποιαδήποτε σημείο πώλησης μέσα στη χώρα μας αυθημερόν, εφόσον η παραγγελία σας γίνει έως τις 14:00.Με αυτή την προϋπόθεση όλα τα εμπορεύματα βρίσκονται στον προορισμό τους, το αργότερο, την επομένη της παραγγελίας τους